Divatos nyaklánc bárkinek

A hölgyek úgy szépek ahogy vannak, viszont egy-két kiegészítő és ékszer még erre is rá tud tenni egy lapáttal. Ritka az a ruha, amelyiket egy jól kiválasztott nyaklánc ne dobna fel. Az aktuális divatba pedig nagyon beleillik a kiegészítők tömkelege, mivel a letisztult formák és az egyszínű anyagok hódítanak.

A nyaklánc sokféle lehet
A nyaklánc sokféle lehet

A sűrű mintájú ruhák és a csipkés vagy fodros darabok kissé háttérbe szorultak, így inkább az anyag felületi bordázása jellemző. Emiatt egy feltűnő nyaklánc nagyon jól tud mutatni egy ilyen ruhán. Nem jellemező, hogy az ékszereket színük alapján választják ki, inkább az anyaga és a mérete az, ami meghatározó.

A ruha vagy blúz nyakkivágását is figyelembe kell venni az ideális darab kiválasztásakor, mivel vannak olyan láncok is, amelyek célzottan kerek kivágáshoz vagy V alakú kivágáshoz készülnek. Az ilyen nyaklánc igazi keretet ad az arcnak és már-már összeolvad a ruházattal, így olyan, mintha maga a felsőrész lenne díszítve. Külön stílust képviselnek azok, akik az ilyen nyaklánc mellett teszik le a voksot.

Print Friendly, PDF & Email