Táplálékpótlás sertés önetető segítségével

Amikor a koca több kismalacot hoz a világra, mint amennyit képes etetni, maga a gazda kell átvegye az irányítást a táplálásuk felett. Ilyenkor válik segítséggé a sertés önetető, ami valójában praktikus cumisüveg, amiből lehet pótolni a kismalacoknak a tejet vagy más táplálékot.

Abban az esetben is hasznossá válik a sertés önetető, ha az anya megtagadja a kicsik etetését egészségügyi okok miatt. Természetesen az 1-3 literes cumisüveg más haszonállatok stabil fejlődését is szorgalmazzák, ugyanígy használhatóak például kecskegidák, borjak táplálására is. A Barzoo webáruház kimondottan olyan termékeket forgalmaz, amelyekkel a haszon- és társas állatok mindennapjait meg lehet könnyíteni.

Legyen szó etetésről, itatásról, játékokról, vitaminokról vagy más fontos eszközökről, itt mindent meglel egy helyen. A sertés önetető mellett, hasonló, szintén etetésre szolgáló eszközök is vannak, mint például a cumis vedrek, ahonnan szintén könnyedén tudnak táplálkozni a négylábú pajtalakók. Tehát mindent be tud szerezni egy helyről.

Print Friendly, PDF & Email