Szülinapi bohóc a tökéletes pillanatban

A gyerekzsúrok esetében érdemes megtervezni, hogy mikor mi történjen, különben hamar káosz alakulhat ki, a gyermekek pedig unatkozni fognak. A tortaevés, az uzsi és a különféle csoportos játékok mellett, be lehet ütemezni egy szülinapi bohóc meghívását is, de jól át kell gondolni, hogy a parti melyik pontján érkezzen.

Szülinapi bohóc

Ha túl korán időzítjük a szülinapi bohóc felbukkanását, akkor egyesek lemaradhatnak róla, ráadásul túl izgatottak a gyerekek attól, hogy találkozhattak és egy direkt nekik szervezett programon vehetnek részt együtt. Ugyanakkor az ajándékbontás után sem szerencsés, hogy megjöjjön a szülinapi bohóc, mert lehet még lesznek, akiket inkább az új játékok érdekelnének.

Érdemes lehet egy-egy nagyobb játszás, esetleg tánc utánra betenni a szülinapi bohóc előadását, vagy a torta evés után is van egy csendesebb időszak, amikor talán mindenkit egy helyre lehet gyűjteni, majd hosszabb időre lefoglalni. Ha pedig biztosra akar menni, akkor kérdezze meg a musor-iroda.hu munkatársait, akik profi bohóc szolgáltatásokat is kínálnak.

Print Friendly, PDF & Email