Összecsukható beltéri pingpongasztal

Sokat lehet szórakozni egy Playstation-el vagy órákig lehet sorozatot nézni Netflixen, de néha nem árt egy kis mozgás is. Egy beltéri pingpongasztal igazán szórakoztató kikapcsolódást biztosít az egész családnak.

Beltéri pingpongasztal

Nemcsak otthoni környezetben, de tornatermekben is ajánlott a Cornilleau asztal használata, mivel igazi prémiumminőségről van szó, ami profi sportolóknak lett tervezve. Mégis elérhető áron rendelhető meg a pingpongasztal.hu outlet webáruházból, ahol a beltéri termékek mellett, kültéri asztalok is találhatóak.

Olykor csak kiegészítőkre van szükség, de ebben is bővelkedik a webshop folyamatosan bővülő kínálata. Labdák, ütők, hálók egész garmadája található a webshopban.

A beltéri asztalnak nincs akkora szüksége a védelemre, de nem árt tisztán tartani, mert a felületén keletkezett apró szennyeződések is befolyásolhatják a meccs végeredményét. A beltéri asztalok első látásra nagynak tűnhetnek ahhoz, hogy egy lakásban használjuk, viszont összecsukhatóak, ami kifejezetten előnyös a tárolás szempontjából.

Print Friendly, PDF & Email