Milyen járművekkel lehet autós élményvezetést kipróbálni?

Nemcsak a férfiak szeretik a verdákat, a száguldást és mindent, ami ezzel jár. Teljesen világos, hogy manapság rengeteg nő is szívesen száguldozna egy bivalyerős kocsival. Egy autós élményvezetés keretein belül több nagy teljesítményű kocsi volánja mögé lehet kerülni.

Autós élményvezetés

Az elmenyplaza.hu oldalon is megtalálható cég már nagyon régóta arra hajt, hogy az úriembereknek és a hölgyeknek is biztosítani tudja ezt a felemelő érzést, tehát azt, amikor egy közel 500-600 lóerős kocsi volánja mögött repesztenek és érzik, hogy mit is tud a járgány. A vállalat két kocsival is várja az érdeklődőket: az egyik a Ferrari 458 Italia, a másik pedig a Lamborghini Gallardo LP 550-2.

Ezeknek nem tudnak ellenállni a kocsik szerelmesei, ami nem is meglepő, hiszen ez a szolgáltatás két legendát tartogat mindenkinek, egyetlen káprázatos csomagban. A kultikus szuper sportkocsik két legismertebb és persze legegyedibb darabját próbálhatja most ki az a személy, aki nagyon régóta erre vágyott.

A Ferrari és a Lamborghini együttesen 1090 lóerővel rendelkezik, ami szinte már felfoghatatlan, főleg úgy, hogy az utcákon vezetett kocsik egy része még a 100 lóerőt sem éri el. Mind a két verdát egy sajátos versenypályán lehet kipróbálni. A gyönyörű, tűzpiros, 570 lóerős Ferrari 458 Italia és az 520 lóerős Lamborghini Gallardo szinte minden egyes benzingőz és gumifüst rajongót levesz a lábáról.

Az élményt még inkább fokozza a V8-as és V10-es motorok hangja, amit máshoz nem is lehet fogni. Akik mindig is rajongtak a száguldásért, végre rátaláltak arra a szolgáltatásra, amit vétek lenne nem igényelni, legalább egyszer. Amint pedig a volán mögé kerül az ember és tövig nyomja a gázt, már indul is a földöntúli, páratlan kaland, amelyiket soha nem fog elfelejteni.

Az autókázás emléke pedig azért is marad meg örökre, mert a vállalat a száguldásról készített belsőkamerás felvételt a résztvevőnek mindig odaadja, illetve az illető kap egy autós kulcstartót is. A két járgányt ki lehet próbálni a Kiskunlacházi reptéren, ami egy olyan élményautózást tesz lehetővé, ahol a sebességkorlátozás ismeretlen fogalom.

Print Friendly, PDF & Email