Melyek a legdivatosabb karórák?

Hogy milyen a mai karóra divat? Erre elég nehéz egyértelmű választ találni, mivel rengeteg stílusirányzat létezik, amiből mindenki ízlés szerint választhatja ki a személyéhez leginkább illőt. Ezen az oldalon megnézheti, hogy jelenleg melyek a divatos karórák. Egyértelmű, hogy a retro ebben az esetben is jelen van. Egy sikeres modell sohasem merül feledésbe. Meglehet, hogy eltűnik néhány évre, esetleg évtizedre, viszont mindig akad valaki, aki újragondolja a már önmagában is zseniális koncepciót és előáll egy újfajta megvalósítással, ami az esetek jelentős részében ismét népszerűvé válik.

Kivételes karóra

A Casio klasszikus digitális karóra dizájnja manapság rengeteg gyártót megihlet, ami a ’70-es évek végén és a ’80-as évek elején volt a legnépszerűbb. A különféle apró stíluselemeket gyakran fel lehet fedezni bizonyos új cégek termékein. A férfiak esetében divatosnak számítanak a nagy számlappal ellátott modellek. Robosztus az óraház, a mutatók, az állítógombok. A szíjak szélessége szintén tiszteletet parancsoló és a dizájn is rendszerint a szögletes felé hajlik.

Viszont ezekhez a modellekhez nem árt egy kidolgozott testalkat. Nem mutat túl jól, ha egy toronyóra méretű számlap egy nagyon sovány csuklón csúszkál le és fel. A klasszikus, letisztult modell követői is bőven megtalálhatják azokat a modelleket, amelyek elengedhetetlenek a mindennapi eleganciához. A hölgyek esetében hódítanak a kőrberakásos karórák.

A Swarovski kristályok, csak úgy mint az ékszerek esetében, a karórákon is remekül mutatnak, de nem árt néha tudni, hogy hol a határ. A karóra még mindig csak egy kiegészítő, aminek nem szabad elterelnie a figyelmet az összképről. A női divatórák világában közkedvelté váltak az olyan színek, mint az arany, a rose gold, de sokak kedvence az ivory is. Visszatérve a férfi modellekhez, a G-Shock dizájn mindig kiváló választás azoknak, akik aktív, sportos életmódot élnek. Rendszerint az ilyen karóráknak nemcsak a dizájnja, hanem a tudása is lenyűgöző, a számos praktikus funkciónak köszönhetően. Az Órazóna rengeteg divatos modellt kínál, amiket bárki megrendelhet kedvező áron.

Print Friendly, PDF & Email