Hol található az önismereti csoport?

A meditáció lehetőséget nyújt arra, hogy az életünket akár gyökeresen megváltoztathassuk önmagunk valódi megismerése révén. Ebben lehet óriási segítségünkre az önismereti csoport, amibe bátran beléphet, ha úgy érzi, hogy szüksége van rá. A program kedd esténként kerül megtartásra Budakalászon, a művelődési házban.

Az első 30-60 percben spontán beszélgetés zajlik, a téma az önismeret, pszichológia, gyógyászat, főként a keleti pszichológia, illetve medicina tükrében. A hagyományos kínai orvoslás, meditációk, az ayurvédikus gyógyászat és a buddhizmus kerül górcső alá, a gyakorlatra helyezve a hangsúlyt, az önismereti csoport óráin.

Ezt követi egy 30-60 perces elmélyülés, meditáció. A program legvégén pedig félóra szanszkrit mantraéneklés zajlik. A fókusz mindig az elcsendesedésen van, a hangsúly a nyugalmon, a töltekezésen, a harmónián és önmagunkon. Ez a program minden héten 2 órát tart. Az önismereti csoport órái nem ingyenesek, de fix díjuk sincs, mindenki annyit fizet, amennyit jónak tart.

Print Friendly, PDF & Email