A Steyr traktor elképesztő technológiája

Még egy laikusnak is egyből feltűnik, hogy ebben az esetben nem egyszerű mezőgazdasági munkagépről van szó. A Steyr traktor dizájnja kifejezetten figyelemfelkeltőre sikeredett.

Steyr traktor

De igazán csak akkor fognak gyűlni az elismerő tekintetek, amikor felbődül a hatalmas erejű motor, amivel minden Steyr traktor rendelkezik, hiszen ennek köszönhető a hatékonysága a földeken.

Egy kicsit közelebbről megvizsgálva gyorsan kiderül, hogy a nyers erő, kitűnő technikai megoldásokkal párosul, amivel jelentősen növelték a Steyr traktor hatékonyságát. A KOMPAKT Steyr traktor az univerzális felhasználást teszi lehetővé. Ennek hála, zökkenőmentessé válnak a mezőgazdasági feladatok. A fogyasztás szintén fontos szempont a traktorok esetében.

A Steyr traktor ezen a téren is remekül teljesít, hiszen a kiemelkedő teljesítménye ellenére, kedvező fogyasztást produkál, ami még inkább gazdaságossá teszi a használatát. Ha valóban nehéz terepről van szó, ahol egy igazi erőgépre van szükség, akkor a CVT traktorcsaládra lesz szükség.

Print Friendly, PDF & Email