A Gepida kerékpár erős és kiforrott

A terepen való közlekedés mára már egyfajta sportággá fejlődött. Sokan túráznak járhatatlan terepen vagy autóval, esetleg kétkerekűvel, motorral vagy kerékpárral próbálkoznak szembeszállni az elemekkel. A Gepida kerékpár főleg a terepen történő biciklizésre van kihegyezve.

A jól ismert mountain bike kerékpárok évtizedek óta népszerűek világszerte és ebben a Gepida vezető szerepet tölt be. A hegyi kerékpározás óriási igénybevételt igényel, mind a jármű, mind pedig a nyeregben ülő sportolónak. A Gepida kerékpár mindenegyes példánya ezért úgy lett kifejlesztve, hogy fokozott igénybevételnek is ellenálljon.

A megerősített acélötvözet váz és a merev kormány kiváló minőségű váltóval és fékekkel szerelt. Hiszen ezekre nagy szükség van. A megerősített felnik pedig a beépített rugóknak és teleszkópoknak köszönhetően még hosszabb ideig bírják a kiképzést. A Gepida kerékpár minden alkatrésze a sport szerelmeseinek készült. A kiváló minőség és átlagon felüli tartósság jellemzi, ami rendkívül hosszú élettartamot biztosít.

Print Friendly, PDF & Email